Të ndjekura nga qindra kamera dhe aparate fotografikë, VIP-at botërorë e kanë të vështira t’ia hedhin “pa u lagur”, teksa pësojnë ndonjë incident.

Edhe pse shpesh mundohen të jenë të kuruara në çdo detaj dhe t’i shpëtojnë syve kritikë dhe sulmeve ndaj tyre.

Nuk janë të paktat rastet kur “tradhtohen” nga memoria e mprehtë e publikut, që nuk i harron me lehtësi të tilla situate.

Për më shumë ju ftojmë të shikoni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/1
Të ndjekura nga qindra kamera dhe aparate fotografikë, VIP-at botërorë e kanë të vështira t’ia hedhin “pa u lagur”, teksa pësojnë ndonjë incident.

Top Channel