Këtë të mërkurë në “Ftesë në 5”, ishte e ftuar Menajda Malko. Ajo është një vajzë gjysmë shqiptare e gjysmë kineze, e për këtë arsye tha se është bullizuar nga bashkëmoshatarët.

Menajda theksoi se më parë të ishe ndryshe paragjykoheshe por tanimë të jesh ndryshe sipas saj është e veçantë dhe unike. Për më tepër tiparet fizike sipas Menajdës i kanë hapur rrugë shumë projekteve si brenda vendit dhe jashtë saj.

“Më kanë bullizuar, për faktin që i kam pasur sytë e vegjël, të tilla gjëra. Pak më parë të ishe ndryshe paragjykoheshe, por sot të jesh ndryshe je e veçantë dhe unike. Kam bërë shumë projekte si këtu dhe jashtë, për këto tipare më pikasin kur më shohin, këto më kanë dhënë leverdi”, tha Menajda.

Top Channel