Pan Etosha në Afrikë

Pan Etosha në Namibi është një ndër mjediset e egra më të mëdha në Afrikë.

Ka një nga mjediset më të vështira, me temperatura përvëluese të nxehta në verë dhe net të ftohta  në dimër. Sado jo-mikpritëse mund të tingëllojë, ajo është shtëpia e një grupi mahnitës të jetës së egër.

Peter Delaney është fotografi që do të sjellë një pjesë të jetës sqë egër të Afrikës së madhe përmes pamjeve të mëposhtme.

“Unë jam një fotograf i jetës së egër dhe kam fotografuar përgjatë skajeve të Etosha Pan për shumë vite. Unë kam qenë dëshmitar i shumë pamjeve të mrekullueshme dhe kam rënë në dashuri me Etosha Pan dhe banorët e tij”, tha ai.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel