GMB Akash është një fotograf i vlerësuar me çmime nga Bangladeshi.

Për vite, ai ka bërë fotografi në mënyrë që të rrisë ndërgjegjësimin për disa çështje që mbeten në atdheun e tij, si puna e rëndë e fëmijëve.

Tani, ai e ka çuar projektin e tij në nivelin tjetër duke ndihmuar këta fëmijë të ndalojnë punën në moshë të re. Ai kërkon leje nga familjet e këtyre fëmijëve dhe më pas i dërgon në shkollë me paratë e tij.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel