Maldives

Çiftet që duan të qëndrojnë së bashku pas muajit të tyre të mjaltit duhet të shmangin Maldivet dhe në vend të kësaj të zgjedhin Tajlandën ose Cancunin.

Të dhënat e reja zbulojnë se 20% e çifteve që u divorcuan zgjodhën Maldivet për muajin e mjaltit.

Studimi, i kryer nga Compare.bet pyeti 3,100 njerëz të cilët ishin të divorcuar ose të ndarë, ku ata vendosën të shkonin me pushime pas martesës së tyre.

Maldivet kryesuan listën me 620, 20%, ndjekur nga Marrakeshi në Marok me 527 17% të ndarë dhe Bora Bora 13%.

Në vend të kësaj, zgjedhja më e mirë është të drejtoheni në Kaliforni ose në Tajlandë,  Napa Valley dhe Bangkok kishin vetëm 1% të njerëzve të ndarë. 31 të divorcuar secili.

Kankuni në Meksikë ishte gjithashtu i ulët, me vetëm 3% të ndarë pas muajit të mjaltit.

Top Channel