Kjo e hënë në “Për’Puthen”, iu kushtua takimit mes Sindit dhe Mevlanit, takim ky shumë i kërkuar nga djali.

Teksa bisedonin, Mevlani i tha Sindit se sipas tij ajo ka bërë zgjedhje të gabuara, duke iu referuar këtu takimit me Marisin. Kjo gjë u konfirmua nga vetë Sindi, e cila theksoi se është penduar për takimin me Marisin, pasi ky i fundit deklaroi pas takimit me të se ka frikë nga vajzat që nuk kanë pasur marrëdhënie të mëparshme.

Sindi deklaroi se mos zgjedhja për një takim të dytë ishte pikërisht për këtë fakt. Sindi: mendoj që Marisi ka qenë një nga zgjedhjet e gabuara, sepse ai tha që jam i frikësuar që kam përballë një vajzë me eksperienca.

Melisa: Ai nuk tha tha për diçka të keqe.

Sindi: Unë nuk e kuptoj përse duhet të impononi këtë pjesën ai e ka pasur kështu, por ti e ke marrë ndryshe. Unë reagova, ishte pasiv, pasi nuk e zgjodha në një takim të dytë.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel