Nga model te pilot ambulance, 8 anëtarë të familjeve mbretërore që bëjnë punë të ndryshme (FOTO)

23/11/2020 11:49

Të gjithë e dinë se Meghan Markle para se të bëhej anëtare e familjes mbretërore, ishte një aktore. Por ka mbretër, princ dhe princesha të tjera që “janë me këmbë në tokë” dhe bëjnë punë të ndryshme.

Ata nuk e kanë aspak problem që t’i tregojnë botës se puna (dhe jo një titull mbretëror) është ajo që i jep dikujt dinjitet.

“Bright Side” ka sjellë tetë nga këto princër dhe princesha, për t’ju treguar të gjithëve se puna është e rëndësishme.

FOTO GALERI
1/8
Princi Nikolai i Danimarkës është një model.

Top Channel