Ilustrimi nga Allen Shaw

Allen Shaw, një artist, ilustrues dhe tregimtar indian me qendër në Berlin krijon ilustrime unike.

“Unë e dua Vjeshtën dhe çdo vit bëj një seri ilustrimesh bazuar në këtë sezon të bukur. Ky vit ka qenë pak më ndryshe, në vend që të pikturoj gjethet, unë i kam mbledhur dhe fotografuar, dhe duke shtuar ilustrime me akuarel për to”, thotë ai.

Gjethet rregullohen në një mënyrë specifike dhe disa janë kompozime të rastit, pasi bëhen vizatimet me akuarel.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel