Pas vallëzimit romantik të zhvilluar në studio Sindi, zgjodhi në një takim Melvanin.

Ajo tha se ka disa gjëra që dëshiron t’i sqarojë në takim me 33-vjeçarin, deklarata që lidhen me takimin e saj dhe të Marisit, e cila u transmetua gjatë puntatës së sotme. Ndërkohë Melvani, u pa tepër i lumtur nga kjo zgjedhje, pasi kjo ishte dhe dëshira e tij.

Ai që në hyrjen e Sindit në emision, ku vajza deklaroi se nuk ka pasur kurrë marrëdhënie me një mashkull në të kaluarën, tha se 22-vjeçarja është “nuse për Kavajë”, duke iu referuar qytetit të tij të lindjes.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel