Me sa duket, një fytyrë e lëmuar dhe me shkëlqim nuk kërkon gjithmonë produkte dhe mjete të shtrenjta për kujdesin e lëkurës.

Në këtë shkrim do të kuptoni se një fytyrë pa akne dhe me shkëlqim, jo gjithmonë kërkon produkte dhe mjete të shtrenjta që janë për kujdesin e fytyrës.

“Bright Side” shkruan se sekreti për pamjen e bukur është i thjeshtë. E gjithë kjo varet nga koha që kaloni duke larë fytyrën. Me pak fjalën duhet kaluar 60 sekonda duke larë fytyrën, që ajo të jetë e pastër dhe me shkëlqim.

Disa këshilla të tjera për një fytyrë të pastës:

FOTO GALERI
2/5
Larja mirë e fytyrës është thelbësore. Gjatë ditës, shumë baktere mund të grumbullohen në lëkurë së bashku me make up-in që mund të futet thellë në pore. Nëse lëkura pastrohet mirë, edhe produktet e tjera për kujdesin e lëkurës do të jenë më të efektshme. Kjo përmirëson pamjen e lëkurës dhe e bën më të butë.

Top Channel