Me sa duket, një fytyrë e lëmuar dhe me shkëlqim nuk kërkon gjithmonë produkte dhe mjete të shtrenjta për kujdesin e lëkurës.

Në këtë shkrim do të kuptoni se një fytyrë pa akne dhe me shkëlqim, jo gjithmonë kërkon produkte dhe mjete të shtrenjta që janë për kujdesin e fytyrës.

“Bright Side” shkruan se sekreti për pamjen e bukur është i thjeshtë. E gjithë kjo varet nga koha që kaloni duke larë fytyrën. Me pak fjalën duhet kaluar 60 sekonda duke larë fytyrën, që ajo të jetë e pastër dhe me shkëlqim.

Disa këshilla të tjera për një fytyrë të pastës:

FOTO GALERI
1/5
Ne nuk kalojmë kohë mjaftueshëm duke larë fytyrën. Kjo metodë pastrimi u propozua nga Nayamka Roberts-Smith nga “LABeautyologist”, në një nga postimet e saj në Twitter. Sipas saj, ne nuk e pastrojmë lëkurën tonë për aq kohë sa duhet. Në vend të 15 sekondave të zakonshme që kalojmë duke larë fytyrën dhe zonën e qafës, duhet ta bëjmë për të paktën 60 sekonda.

Top Channel