Fotot/ Kombinimi perfekt i ngjyrave të vjeshtës e borës së freskët… ndodh vetëm në Kaliforni

19/11/2020 11:09
Parku Kombëtar Yosemite në Kaliforni

Marcin Zając është fotografi që udhëtoi 9 orë vajtje-ardhje për të kapur borën e freskët dhe ngjyrat e vjeshtës në parkun kombëtar Yosemite në Kaliforni të SHBA-së.

Stuhia e parë e dimrit erdhi në fillim të këtij viti duke lejuar një kombinim perfekt të ngjyrave të vjeshtës dhe borës së freskët në Luginën Yosemite.

“Ky ishte një udhëtim shumë i efektshëm, sepse unë u largova nga shtëpia ime në San Francisco Bay Area në 5 të mëngjesit, arrita në park nga ora 10 e mëngjesit, vazhdova të rrija deri në perëndim të diellit dhe u ktheva në shtëpi nga ora 10 e mbrëmjes”, tha ai.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel