Foto nga Felix

Fotografi Felix nga Gjermania është mes dy hobish të ngasë bicikletën e të bëjë foto. Por ai ka gjetur një të mesme të fotografojë ndërsa udhëton me biçikletë.

“Më pëlqen të ngas biçikletën time gjatë natës së errët për të fotografuar Rrugën e Qumështit. Ndonjëherë unë gjithashtu përdor biçikletën për ta përfshirë atë si një pjesë të fotos. Do të doja t’ju tregoja disa nga fotografitë e mia më të mira me një biçikletë dhe Rrugën e Qumështit të dyja të kombinuara”, thotë Felix.

Sipas tij, vështirësia kryesore me regjistrime të tilla është të qëndroni pa lëvizur për 15 sekonda dhe as të marrësh frymë.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel