Pjesë e “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, Genard Hajdini dhe e motra, Sonida, hapën dyert e shtëpisë për të treguar pemën e Vitit të Ri.

Të dy të pozicionuar pranë bredhit, që në fakt ndryshe nga çdo familje tjetër e mbajnë gjatë gjithë vitit, Genardi dhe Sonida treguan se sa më entuziazëm e presin këtë periudhë të vitit.

 

Teksa mbanin në duar disa lodra dhe zbukurime të pemës, motër e vëlla ia morën këngës live. E ky është momenti që s’ duhet humbur.

 

Top Channel