Marilyn Monroe mund të jetë një prej ikonave të femrave bjonde por sigurisht nuk ka qenë e para që e dinte sa adhurohej kjo ngjyrë flokësh. Që prej kohëve të lashta femrat ngjyrosnin flokët e tyre me mjete nga më të ndryshmet (përfshi dhe urinën e kafshëve).

Madje edhe sot, që një grua të jetë zyrtarisht bjonde duhet të paraqitet çdo pesë-gjashtë jave në floktore me stilisten. Prandaj faktet e mëposhtme për bjondet natyrale marrin më shumë rëndësi kur dihet se flokëverdhat e lindura, janë mjaft të rralla.

Ne galerine e meposhtme gjeni argumentet …

FOTO GALERI
2/10
2. Flokët biondë vijnë nga një mutacion shumë i vogël gjenetik, ndoshta një nga 3 miliardë shkronjat që përbëjnë ADN-në e një personi.

Top Channel