T’i presësh apo të mos i presësh, kjo është çështje. Balluket mundësojnë kurdoherë një pamje ekstravagante dhe intriguese, por jo të gjithë guxojnë.

Për të vënë re ndryshimin drastik që balluket shkaktojnë në portretin e gjithkujt, më poshtë keni një listë të disa të famshmëve pa dhe me balluke “imagjinare”.

FOTO GALERI
2/18
Catherine Zeta-Jones

Top Channel