Virologia italiane: Dy vaksina do jenë gati brenda dhjetorit.

Konfirmimi vjen nga virologia italiane në SHBA, Cristina Cassetti, nëndrejtore e sektorit ‘Mikrobiologji dhe Sëmundje Infektive’ të Institutit për Sëmundje Infektive të kryesuar nga Anthony Fauci, për të cilin ka qenë bashkëpunëtore e ngushtë prej vitesh.

“Të dhënat e siguruara nga Pfizer për 90% të efikasitetit të përgjithshëm të vaksinës së tyre janë të shkëlqyera, por duhet të rishikojmë detajet. Ne po presim gjithashtu të dhënat nga gjykimi i fazës Moderna 3 në ditët e ardhshme dhe shpresojmë rezultate ekuivalente”, theksoi Cassetti.

Top Channel