Konspirancionisti Alfred Cako bëri një deklaratë të bujshme në rubrikën “Rrethi Katror” në “E Diell”.

Ai tha se zgjedhjet presidenciale në SHBA janë manipuluar, e gishtin e fajit e drejtoi nga një kompani kompjuterike të quajtur “Dominion”, e cila sipas Cakos një nga aksioneret është edhe Hillary Clinton. Ndër të tjera ai tha se shërbimet sekrete të SHBA-së, e kanë zbuluar serverin e kompjuterit “Dominion” të fshehur në Gjermani.

“Nuk ka përfunduar, diçka që dua të them është që në zgjedhje manipulimin e kanë bërë nëpërmjet kompjuterave. Janë bërë dy lloj vjedhjesh, janë fshirë votat e Trump-it, por edhe vota të Trumpit i kanë kaluar Biden. Përveç të burgosurit dhe emrat e personave që kanë vdekur, që janë përfshirë në votime. Serveri i kompjuterit Dominion është kapur i fshehur në Gjermani nga shërbimet sekrete të Amerikës, këto do të zbulohen. Një ndër aksioneret e kësaj kompanie mendohet që është Hillary Clinton, edhe ajo qëndron pas kësaj vjedhje të madhe”, tha Cako.

 

Top Channel