Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Si asistent menaxher Lindi ka vendosur t’i japë një mundësi të dytë në punë Valit. Pas incidentit që kishte ndodhur me Dodon, Lindi i kërkoi Valit që të jetë korrekte në punë dhe fjalëpak.

“Do të jap një mundësi të dytë. Do të jap një shans të dytë. Ama do më premtosh që do bëhesh gocë e mirë. Do rrish urtë. Do e bësh punën siç dua unë. Do jesh korrekte në punë”- tha Lindi.

Ju ftojmë të shikoni dialogun mes Lindit dhe Valit:

Episodi i plotë:

Top Channel