Punonjësit elektoralë numërojnë votat nga çantat me fletëvotime të pa numëruara për zgjedhjen e udhëheqësve lokalë në një qendër vlerësimi në Coliseum Roberto Clemente në San Juan, Porto Riko. Zyrtarët thanë se mbi 180 çanta u zbuluan plot me fletëvotime të pa numëruara që me sa duket ishin ruajtur në një qemer në Porto Riko dhe të harruara.

Reuters ka përzgjedhur foto më të mira të ditës së sotme me momente të veçanta nga e gjithë bota.

Ndiqini më poshtë…

FOTO GALERI
1/18

Top Channel