Elvisi dhe Tea ishin në një takim së bashku.

Takimi i dyshes shkojë shumë mirë dhe kjo u konfirmua nga palët, mirëpo pjesa tjetër e konkurrentëve mendonin se mes tyre nuk ka një pëlqim fillestar.

I këtij mendimi ishe dhe Andi, i cili në të kaluarën ka zhvilluar tre takime me bukuroshen. Ai tha se Tea deri më tani sipas tij, ka sfhaqur më shumë pëlqim për të, madje shtoi se ai ishte i pari që ka hapur temën e “luledeles”, gjë të cilën Tea e bëri tatuazh.

Ndërkohë, Tea nga ana e saj konfirmoi se pëlqimi I saj ndaj Elvisit është në rrugë të mbarë, ndërsa një gjë të tillë e citoi dhe djali.

“Si njohje ishte e bukur, në qoftë se juve ju ecën shumë mirë, por për momentin është një njohje. Unë e kam parë Tean më të dhënë në takimet me mua”, tha Andi.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel