Shtëpia e Beyonce para dhe pas famës

Ekziston një stereotip shumë i fortë për të famshmit që e bën të vështirë të mendosh për ta si njerëz normalë.

Arritjet e tyre, mënyra e jetesës, pasuria dhe një numër faktorësh të tjerë tregojnë se ata janë padyshim në një nivel tjetër, por në fund të ditës, të gjithë ata janë shumë realë dhe shumë njerëzorë.

Pra, nuk duhet të jetë për t’u habitur që shumë njerëz të famshëm kishin fillime relativisht ndryshe para se të bëheshin të famshëm.

Është e sigurt që askush prej tyre nuk jetonte në pallate, por përkundrazi shtëpi familjare periferike ose apartamente të qytetit të brendshëm, ose disa jetonin në furgona ose tek miqtë.

Më poshtë janë disa prej shtëpive të famshmëve  kur ishin fëmijë dhe tani.

 

FOTO GALERI
1/11
Eminem

Top Channel