Jo të gjithë aktorët kanë arritur që të hyjnë në “Hollywood” në moshë të re. Jo të gjithë ia kanë dalë të bëhen aktorë që me provën e parë.

Shumë prej tyre u është dashur që të bëjnë role të vogla në filma dhe televizion për një kohë të gjatë dhe të presin derisa të vijë suksesi i tyre i vërtetë.

Ky moment i shumëpritur mund të vijë për disa në moshën 32-vjeçare e për të tjerë edhe më vonë. Pavarësisht se në çfarë moshe vjen suksesi dhe fama, gëzimi është po i njëjtë.

FOTO GALERI
1/14
Melissa McCarthy, 50 vjeçe

Top Channel