Mund të jeni thjesht duke u kthyer me autobus në shtëpi, pasi keni parë një film në kinema dhe në të njëjtin autobus, shihni dikë që duket tamam si personazhi kryesor në film.

Mund të duket shuam e bukur për të qenë e vërtetë, por përdoruesit e internetit kanë vërtetuar se kjo është diçka që mund të ndodhë herë pas here.

Nëpër rrjetet sociale qarkullojnë jo pak foto të njerëzve të zakonshëm, që kanë një ngjashmëri të habitshme me personazhe të filmave.

Ja disa prej tyre.

 

FOTO GALERI
1/19

Top Channel