Sfidë inteligjence në “Dream Team”, fëmijët suprizojnë me përgjigjet (video)

08/11/2020 16:03

“Dream Team”, është një nga rubrikat më të dashura të “E Diell”.

Një grup fëmijësh do t’ju bëjnë për vete me sfidat dhe lojërat që do të zhvillojnë në studio.

Ata janë një dëshmi, se fëmijët në ditët e sotme nuk janë vetëm të kapur pas telefonave e lojërave virtuale, por zhvillojnë lojëra duke çliruar energji, ashtu sikur edhe prindërit e tyre dikur.

Këtë puntatë, fëmijët u vendosën përballë një sfide me pyetje, ku ata suprizuan me përgjigjet.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Top Channel