Ina Kollçaku nuk e mban gojën: Serbët kanë përdhunuar, kanë çarë m…

08/11/2020 19:54

Në rubrikën “Rrethi Katror” në “E Diell”, u diskutua mbi situatën politike në Kosovë.

Ina Kollçkaku, e shikoi si një komplot të Serbisë dhe Bashkimit Evropian dërgimin e ish-komandantëve të UÇK-së në Gjykatën e Hagës. Ajo tha se serbët në Kosovë kanë vrarë e përdhunuar, ndërsa shqiptarët e Kosovës nga krahu tjetër thjeshtë janë vetëmbrojtur.

“I gjithë qëllimi i serbëve dhe i Bashkimit Evropian është që të hahemi me njëri-tjetrin. Në dosje kanë vrarë shqiptar, katolikë, i gjithë synimi i serbëve është që të kemi përçarje me vëllezërit dhe motrat tanë, me shqiptarët tanë. Gjykata Speciale e formuar është formuar sipas Kuvendit dhe ligjeve të shtetit kosovar. Ne kemi një gjë të madhe, kemi njerëzit që erdhën dhe përdhunuan nënat dhe motrat tona, çanë mitra, që përdhunuan gra nga gjashtë vjeçe, që therën baballarë dhe vëllezër në sytë e të gjithëve. Jemi në këto kushte që vazhdojnë dhe të hedhin njollë mbi UÇK-në që u vetëmbrojt”, u shpreh Ina.

Top Channel