Fëmijët në “Dream Team” performojnë “Ende ka shpresë” (VIDEO)

08/11/2020 16:16

“Ende ka shpresë”, kënga e realizuar nga çifti i këngëtarëve Mariam Cami dhe Alban Skënderaj, u risoll në një tjetër version, atë të kënduar e interpretuar prej fëmijëve.

Të ndarë në dy grupe, fëmijët e rubrikës “Dream Team”, emocionuan me performancën e tyre.

Me ndihmën e balerinit Graciano Tagani dhe këngëtares Gigliola Haveriku, fëmijët “magjikë” realizuan një performancë që nuk duhet humbur. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon.

Top Channel