Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Alioni me Lindin u kthyen nga deti për të qëndruar në bar. Pasi bënë porosinë Alioni tentoi t’i tregonte një barsoletë Lindit. Teksa po ilustronte me sheqer Alioni bën pis një personazh të panjohur.

Ky i fundit e shtyn Alioni dhe nisin sherrin. “Më shtyu, bona për t’iu kthy por ndërhyri Lindi për t’na nda. Pastaj erdhën edhe kamarierët, e u bë një lëmsh aty”- tha Alioni.

Ju ftojmë të shikoni incidentit ku u përfshi Alioni.

Episodi i plotë:

Top Channel