20 foto që vërtetojnë se gratë bëhen më të bukura me kalimin e viteve!

07/11/2020 10:49

Në vitin 1950, jetëgjatësia mesatare ishte vetëm 46 vjeç. Dhe në vitin 2019, ajo tashmë është rritur në 72.5 vjeç.

Është e panevojshme të thuhet se gjatë kësaj kohe perceptimi i moshës ka ndryshuar rrënjësisht, dhe të jesh 30-40 vjeç në botën moderne konsiderohet të jetë në kulmin e jetës tënde.

Vitet që kalojnë nuk mund të dëmtojnë bukurinë e vërtetë, por lehtë mund ta zbulojnë atë. Dhe ja gratë që duken shumë më mirë tani sesa dukeshin në rininë e tyre.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel