“Open”, avokati kosovar: Prokuroria ka paraqitur prova të dobëta për disa nga të akuzuarit

05/11/2020 22:10

Avokati i akredituar nga Haga, Arianit Koci i ftuar në emisionin “Open” në Topn Channel për të folur mbi  çështjen e Kosovës, ku kreret më të lartë të shtetit janë arrestuar nga EULEX-i ka deklaruar se Prokuroria ka prova të dobëta ndaj  atyre personave që unë kam pasur në përfaqësim.

Unë kam marrë pjesë në shumë  në intervistë të të akuzuarve të mi me prokurorët dhe ato kanë pasur shumë prova të dobëta ndaj atyre që unë kam përfaqësuar. e kemi parë që edhe shumë të akuzuar të tjerë që janë paraqitur në tribunalin e Hagës kanë arritur të dalin të pafajshëm, kështu që besoj se edhe këta që janë marrë tani në Hagë do të dalin të pafajshëm”, tha Koci.

Top Channel