Çfarë ka që nuk shkon në këto foto? 1 në 3 njerëz nuk e gjejnë

05/11/2020 19:39

Ju mund të jeni dyshues ndaj një modeli pa rrudha por ka të ngjarë të dalloni më pak kur një qen shtohet në një foto – ose kur hiqet një birrë.

Këto janë shenjat që zbulojnë se një foto është manipuluar.

FOTO GALERI
1/3
A mund t’i dalloni ndryshimet në foton e gruas buzë kanalit? Shikoni këndin e djathtë. U shtua tubi që derdhte ujë në kanal. Pamja e gruas gjithashtu është ndryshuar: Ka pasur heqje të njollave në ballë, faqe dhe mjekër; heqja e hijeve rreth syve, dhëmbët e zbardhur, rrumbullakosja e formës së fytyrës dhe madje i është shtuar vëllim flokëve të saj. Dy kolonat midis kangjellave të zinxhirit në qendër të vendit të ngjarjes janë zhvendosur, duke lënë kangjelën të varur lirshëm në ajër. Përveç kësaj, hijet e kolonave të bardha në të majtë të skenës janë zgjatur dhe hijet për kangjella shtesë që nuk ekzistojnë në objekt janë shtuar.

Top Channel