Sindi Loci, është konkurrentja më e re në ‘Për’Puthen’.

22-vjeçarja, e cila ndjek studimet për violinë në Bukuresht, tha se nuk ka pasur asnjëherë marrëdhënie me meshkuj dhe në formatin e dashurisë vjen për të provuar për herë të parë këto emocione.

Pas kësaj deklarate, i pari që reagoi ishte Mevlani, i cili tha me humor:

“Kjo qenka nuse për në Kavajë”, duke iu referuar këtu qytetit të tij të lindjes.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel