“S’kisha kokërr leku kur isha student”, ‘Doktori i vipave’: Kam blerë tek të përdorurat

04/11/2020 14:39
Skredi Faria

Skerdi Faria ka rrëfyer disa detaje nga gjatë kohës kur ishte student në lidhje me veshjet e tij.

Ai tha se në atë kohë nuk ka pasur para dhe blinte tek të përdorurat, kurse tani nuk e bën më.

“Ka vite, por kam blerë dikur kur kam qenë student dhe s kisha kokërr leku, kur ikte dimri i shisnim rrobat e më pas blinim, janë disa dyqane që jam klient në romë shkoj dhe i blej, pëlqej diçka që është e bukur dhe cilësore, nuk jam i fiksuar pas markave”, tha ai.

Top Channel