Një dëshirë e fëmijërisë, është bërë realitet në moshën 41-vjeçare.

Burri, që e quan veten Orc, ka mbuluar rreth 80% të trupit të tij me tatuazhe.  Kohët e fundit ai ka porositur dy dhëmbë gjigante të rremë, për të përftuar pamjen e një përbindëshi.

Artisti i tatuazheve, i cili vjen nga qyteti i vogël kufitar brazilian, Iguatemi, tha se e bëri tatuazhin e parë kur ishte vetëm 15-vjeç.

Pasioni për tatuazhet ka kaluar në një tjetër stad për Orc, ai ka tete piercing nën lëkurën e tij, gjuhën e ndarë dhe bebëzat e syve të ngjyrosur. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni foton e mëposhtme.

 

FOTO GALERI
1/4

Top Channel