Këta 6 VIP-a përdorën metoda “të çuditshme” që të shtonin në peshë për rolet e tyre!

03/11/2020 10:16

Ndonëse falë teknologjisë, imazhi mund të modifikohet lehtësisht, vërtetësia nuk ka të krahasuar me efektet pamore që realizohen përmes kompjuterit.

Për këtë arsye, shumë aktorëve, në role të caktuara kinematografike u është dashur të shtojnë disa kile të mira.

FOTO GALERI
1/7
Charlize Theron — “Monster”/ Aktorja, e cila luajti rolin e një vrasësje seriale, Aileen Wuornos u detyrua të konsumonte shumë sheqer dhe ushqim të konservuar. Përgjatë natës vendoset alarme, zgjohej dhe konsumonte djathë të cilin e mbante poshtë krevatit.

Top Channel