Arti është një portë përmes botës së brendshme dhe asaj të jashtme, një formë e shfaqjes së pavetëdijes dhe një urë midis jetës hyjnore dhe asaj njerëzore.

Në qendër të vëmendjes janë zbulohen emocionet, të përfaqësuara në forma pa një përkufizim të caktuar.

Përmes vijave, ngjyrave dhe formave, njerëzit përcjellin fushën e tyre të pakufishme të jetës në krijimin e realiteteve të reja.

Në këtë botë bashkëkohore, artistë si Fabio Interra, një fotograf italian i lindur në një qytet të vogël në veri të Italisë, kompozon dhe zotëron ngjyra dhe drita për t’iu afruar pikturave të stilit të vjetër përmes fotografive të tij.

Ai gjithmonë ka qenë i apasionuar pas arteve pamore që në moshë të hershme kur filloi të vizatonte derisa ndjeu nevojën për të krijuar piktura të hollësishme, të zhvilluara konceptuale dhe më të pjekura.

Aftësitë e tij u zgjeruan pasi mori pjesë në një kurs arti për të përmirësuar teknikat e tij të pikturës.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel