Protestuese në Poloni

Ligji i ri që ndalon abortin në Poloni shkaktoi shumë reagime dhe protesta në sheshe.

Më poshtë janë disa nga portretet e pjesëmarrëseve në protestën mbi ndalimin e abortit në Szczecin të Polonisë.

Gratë e zemëruara dhe mbështetësit e tyre bllokuan trafikun e orëve të pikut në shumë qytete të Polonisë.

Simboli i luftës kundër ligjit të ri ishte shenja e rrufesë së kuqe që shihej në fytyrat dhe maskat e pjesëmarrëseve.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel