Dy Anat në Për'Puthen

Ana dhe Arjoni zhvilluan takimin e parë mes tyre.

Takimi shkoi mjaft mirë dhe kjo u konfirmua nga palët, por Ana nisi të ketë dyshime mbi sinqeritetin e Arjonit. E gjitha nisi pas reagimit të Anës, vajzës më të re të ‘Për’Puthen’.

Ajo tha se Arjoni ka pasur të njëjte sjelle me Anën ashtu sikurse me Tean në takimet që kanë zhvilluar bashkë. Ana u shpreh e prekur nga ky fakt dhe menjëherë kujtoi një episod mes takimit të Teas dhe Arjonit, ku ata kanë kryqëzuar këmbët shumë pranë njëri-tjetrit.

Për ta ilustruar si rast, dy Anat e ‘Për’Puthen’, e ilustruan skenën e bërë në studio.

Ana Kauri: Ti dëshiron të luash me të dyja gocat, dëshiron të jesh në qendër të vëmendjes. Kur mua më pëlqen Ana, do i dedikohem Anës, por kur pëlqen Tean, i dedikohet Teas.
Ana: Jeni fërkuar në takime, tregohuni të sinqertë.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel