Ky çift duket se ka gjetur mënyrën më të mirë për të kaluar një moment stresues të shkaktuar nga trafiku. 

Ngjarja ndodhi në autostradën M62 në Yorkshire të Britanisë. Pas një aksidenti automobilistik, trafiku u bllokua, duke krijuar radhë të gjata.

Por për të dalë nga situata, ky çift i ka lënë të gjithë gojëhapur, pasi lanë makinën e tyre dhe nisën të vallëzojnë në rrugë.

Top Channel