Greqi/ Priten masa të reja për Selanikun, nga dalja nga shtëpia me sms deri tek…

02/11/2020 09:56

Greqia vazhdon të shtojë masat ndaj covid-19.

Në orët e ardhshme priten masa të reja për Selanikun, ku mund të vendoset edhe lockdown (bllokim) i përgjithshëm si dhe ndalim qarkullimi pas orës 9 të mbrëmjes.

Po ashtu mund të vihet përsëri në funksionim dalja nga shtëpitë me sms.

Në 48 orët e fundit qyteti kishte 1288 raste .

86 raste në datën 26 tetor dhe 839 në 30 tetor.

Top Channel