Porto, Portugali

Shpesh të dalësh në dritare për të parë hënën, yjet apo diellin që shndrit qiellin mund të jetë një moment relaksi për shumë prej nesh.

Një fotograf libanez-amerikan me bazë në Washington D.C., ka sjellë imazhe mahnitëse të para nga dritarja apo dera.

“Pas udhëtimeve kohët e fundit fillova një projekt të quajtur “Një pamje e hapur” frymëzuar nga dashuria ime për të kapur qytete dhe kultura të ndryshme përmes dyerve dhe dritareve të hapura”, thotë ai.

Ai shprehet se gjithmonë ka dashur që të kapë botën përmes një perspektive tjetër.

FOTO GALERI
1/10
Capri, Itali

Top Channel