8 çifte të famshme që ranë në dashuri gjatë xhirimit të videoklipeve

02/11/2020 16:51

Imagjinoni të zgjoheni një ditë të bukur, që ngjason porsi të gjithë ditët e tjera të zakonshme në punë, të nxitoni për në sheshin e xhirimeve pa ditur se po shkoni drejt shpirtit tuaj binjak.

Më poshtë do të mësoni rreth 8 çifteve të famshme që ranë në dashuri gjatë xhirimit të videoklipeve.

FOTO GALERI
2/8
Maluma dhe Natalia Barulích, " Felices los 4 "

Top Channel