Të gjithë e kemi dëgjuar shprehjen “sytë janë pasqyrë e shpirtit”.

E për këtë arsye fotografi turk Abdullah Aydemir, ka si subjekt të fotografive të tij sytë e fëmijëve.

Ai endet nëpër rrugët e Stambollit dhe i bën fotografi fëmijëve.

 

Pamjet janë vërtetë të mahnitshme, për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

 

FOTO GALERI
1/17

Top Channel