Ka shumë lloje të ndryshme maskash që njerëzit kanë zgjedhur të mbajnë këto ditë.

Edhe pse shumica e njerëzve mbajnë një maskë çfarë do qoftë ajo, është gjithashtu e vërtetë që ka ndryshime të konsiderueshme në aftësitë mbrojtëse të maskave të ndryshme.

Pra, nëse doni të rrisni shanset tuaj për të qëndruar të sigurt dhe të shëndetshëm, si dhe të ngadalësoni përhapjen e coronavirusit, më në fund mund të jetë koha të përdorni një maskë mirë.

UltraOne k Fan Mask me 4-faza HEPA & Filter karboni ju siguron një mbrojtje të përmirësuar përmes filtrimit të saj 99.97 për qind.

Kjo maskë është  në shitje për 79,95 dollarë.

Krahas mbrojtjes së shtuar, ju gjithashtu merrni më shumë komoditet me këtë maskë. UltraOne ka një turbofan elektrik me dy shpejtësi, i cili ju siguron rrjedhën optimale të ajrit dhe një ndjenjë freskuese. Kjo është e shkëlqyeshme për të gjithë, por veçanërisht e këndshme për ata që mbajnë maska ​​për një kohë të gjatë. Plus, kjo maskë është bërë me silikoni të gradës mjekësore dhe ka rripa të hollë.

Top Channel