Shëndeti Mendor në Shqipëri–Ka alarm?

31/10/2020 10:56

Problemet familjare, kushtet ekonomike, stresi dhe mbingarkesa e përditshme bëhen shkaktarë për të krijuar çrregullime të mëdha të humorit, sjelljes dhe ankthit.

Nga ana tjetër akoma më e vështirë paraqitet situata për ata persona të cilët janë diagnostikuar apo janë të predispozuar gjenetikisht për të pasur probleme të shëndetit mendor duke dëmtuar rëndë cilësinë e jetës së këtyre individëve. Cilët janë faktorët që ndikojnë në shtimin e rasteve të atyre qe vuajnë nga probleme të Shëndetit Mendor?

Sa po ndikon evolucioni teknokogjik në çrregullimet e sjelljes tek fëmijët dhe adoleshentët?
Cilat janë problemet e shëndetit mendor në shoqërinë shqiptare?

A po ndikon frikshëm në shëndetin mendor të popullatës pandemia e koronavirusit ?

Gjithçka në Hipokrati

Sonte, ora 17:30!

Top Channel