Karikatura e COVID-it

Qëkur filloi pandemia dhe bllokimi, jeta jonë ka ndryshuar kaq shumë.

Një arstist nga San Francisco ka vizatuar karikatura në lidhje me situatën që ka kapluar gjithë botën.

“Që nga dita e parë, unë kam vizatuar karikatura për të ndihmuar në lehtësimin e stresit dhe gjithashtu ndaj disa gëzime me të tjerët. Unë e quajta serialin “Covid Life”, shkruan ai.

Ato janë pamje gazmore të cilat tregojnë jetën para dhe pas COVID-it.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel