Gjethet

Ndonjëherë detajet bëjnë ndryshimin dhe Nëna Natyrë na bëjnë lojëra me ngjyrat e saj.

Gradienti perfekt në një domate, reflektimet binjake në pak ujë ose përputhja e thonjve me një shtëpi të lagjes.

Detyra jonë është të admirojmë këto ndodhi, dhe herë pas here, të bëhemi më pozitivë.

Me poshtë janë disa prej fotografive të veçanta që mund t’ju zbukurojnë mbrëmjen.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel