Kulla e Eiffel

Shumica prej nesh i ka parë këto monumente ikonike në një mënyrë ose në një tjetër, qofshin thjesht fotografi ose ndërtesa aktuale në jetën reale kur i vizitojmë vetë.

Shumë arkitektë kanë kaluar qindra orë në përsosjen e këtyre monumenteve në mënyrë që vizitorët si ne të mund të shijojnë pamjen e tyre pavarësisht nga rrethanat. Por sa prej nesh kanë parë në të vërtetë si duken nga lart?

“Buxheti i Drejtpërdrejtë” vendosi të na japë përgjigjen duke kërkuar që ekipi i tyre inovativ i sigurimeve të marrë dhe të bëjë këto gjashtë fotografi që të lënë pa frymë.

Ata portretizuan vendet e bukura të famshme duke na ofruar një perspektivë të re edhe në vendet turistike më të fotografuara.

Ja si duken nga lart ndërtesat më të bukura të botës si Kulla Eiffel apo Opera House e Sidneit.

FOTO GALERI
1/9
Statuja e Lirisë

Top Channel