Nuse me vellon e bardhë

Amerikanët shpenzojnë mesatarisht 33,391 dollarë në ditën e martesës.

Dhe ndërsa shumica e zogjve të dashurisë janë të gatshëm të paguajnë 540 dollarë mesatarisht për tortën, fustani i dasmës mund t’u kursejë atyre 1,509 dollarë. Nëse çiftet janë shpenzues të lartë, buxheti për veshjen mund të rritet deri në 3,158 dollarë, sipas një studimi nga The Knot.

Nuk është çudi që kaq shumë nuse këto ditë po kërkojnë alternativa të zgjuara kur bëhet fjalë për të parë më të mirën në ditën e madhe. Nëse kjo është për shkak të kursimit të parave ose dëshirës për të dalë me modelin e tyre të ëndrrave, disa gra shumë të talentuara po e marrin çështjen në duart e tyre.

Nga një fustan dyqanesh kursimesh prej 50 dollarësh, i shndërruar në një fustan dasme që lëshon nofulla tek thurja e veshjes së tyre në autobus gjatë rrugës për në punë, këto janë disa nga pamjet më frymëzuese nga super gratë me aftësi të çmendura dhe aftësi artizanale.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel