Fotot/ Ngjyra e gjallëri…tendencat e grimit perfekt në këtë dimër

28/10/2020 18:13
Tendencat e grimit

 

Vërtet dimri mund të duket shumë i zymtë për të eksperimentuar me trendet e reja të grimit, por pasi të shihni trendet e këtij viti do të bindeni për të kundërtën.

Ndryshe nga vera, kur i nxehti i madh e bën grimin të mos jetë shumë i qëndrueshëm, dimri ua bën shumë të lehtë të guxoni me ngjyrat dhe tendencat e sezonit.

Cosmopolitan ka bërë një përmbledhjeve të trendeve të grimit që do të pushtojnë Instagramin tuaj këtë dimër. Për t’i dhënë dritë e ngjyra zymtësisë së këtij sezoni që po vjen duhet të eksperimentoni.

FOTO GALERI
2/13

Top Channel